Karabük-Safranbolu Çanak Anten Kurum, Montaj, Satış

Karabük-Safranbolu Çanak Anten Kurum, Montaj, Satış

Osman Usta Tel:0533 364 26 79

Karabük-Safranbolu civarında çanak anten, montaj, kurulum işlerinizi itina ile yapıyoruz. Uzman ustalarımız bir telefonunuz ile sizlerin ayağınıza gelip siz çayınızı içerken bizler arzalarınızı gideriyoruz.

Karabük ve Safranbolu 30 yıllık tecrübemizle her türlü çanak montaj ve uydu montajı yapmaktayız.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

Sizler bizi aradığınızda uzman ekiplerimiz arzanın bulundugu yere gelerek arza tespiti yapar ve sizlere arzanın nedeninin detaylı bir şekilde anlatır. Sizlerin taktiri ile arza giderilir ve piyasadan çok daha uygun fiyatlara mükemmel bir hizmet almış olursunuz.

Karabük ve Safranboluda ister malzeniz bizden olsun ister sizin malzemeniz olsun gelip evinizd, işyerinizde Çanak Anten Kurulumu ve Montajı yapmaktayız.

Karabük ve safranbolu civarında uydu anteni kurumu ve montajı ile ilgili her türlü arzalarınız yapılmaktadır.

Çanak anten ve Uydu anteni kurulumu dışında tüm elektrik işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Karabükte ve Safranboluda

-Elektrik Tesisatı

-Sigorta değişimi

-Şofben takma- tamiri

-Televizyon tamiri

-Karabük Korniş Takma, Korniş Montajı

-Kaçak akım rolesi takma

-Avize takma

-Klima elekrik tesisatı çekme

-Kombi elektrik tesisatı çekme

-Termosifon takma

-Anahtar – Priz Takma

Peki bizi Neden seçmelisiniz?

Evinizden çıkmadan bir telefonla bizlere ulaşabilirsiniz. Siz telefonu kapatır kapatmaz ekiplerimiz vermiş olduğunuz adrese yola çıkarlar. Çok kısa sürede ihtiyaç olan işler tespit edilerek sizlere ücreti çıkarılır ve iş sonunda bir süprizle karşılaşmazsınız. Kullanma talimatlarına uydugunuz halde arzalar devam eder ise ücretsiz şekilde arzanız giderilir. Bizlerin talimatları dogrusunda yaptıgımız tüm işler garantilidir.

Karabük Elektrikçi

Karabük Elektrikçi

Karabük ve Safranboluda 7/24 elektrik hizmeti vermekteyiz. Günün her saati elektrik işleriniz için arayabilirsiniz.

Evinizde, iş yerinizde, işletmenizde herhangi bir arza durumunda bizleri arayabilirsiniz. Ekiplerimiz karabük içi her noktaya servise çıkmaktadır. Sizler arza durumunda bizi aramanız yeterlidir. 45 dakika içinde arzanın olduğu noktaya gelerek arza tespiti yapılır, fiyat çıkarılır ve arza giderilir. Bu saydıgımız tüm işlre 1.30 saat içinde hallolur.

Ustalarımız işlerinde 30 senelik deneyime sahiptir. Karabük ve Safranboluda bir çok müşterimiz bulunmaktadır. Karabük ve safranboluda uydu anteni takma ve montajında en güvenilir adres bizleriz.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

Bunun yanında Karabük ve Safranboluda yaptığımız diğer elektrik işler;

 Karabük’te Sanayi elektriği,

 Karabük’te ev elektriği,

 Karabük’te pano yapma,

Karabük’te elektrik panosu yapma

 Karabük’te iç ve dış aydınlatma,

 Karabük’te şofben takma ve montajı

 Karabük’te Kablo çekme

 Karabük’te Motor baglama ve  3 Fazlı Motor Bağlama

 Karabük’te Dalgıç motoru montajı ve baglama

 Karabük’te Korniş takma

 Karabük’te Uydu anteni takma

 Karabük’te İnşaat elektriği

 Karabük’te Şantiye elektriği

 Karabük’te Bir binanın komple elektriği

 Karabük’te Bağ evi elektriği

 Karabük’te damla sulama sistemi

 Karabük’te dekoratif aydınlatma

 Karabük’te magaza elektriği

 Karabük’te plaza elektriği

 Karabük’te elektrikli ocak montajı

 Karabük’te ofis elektriği

 Karabük’te internet hattı çekme

 Karabük’de daha aklınıza gelebilecek her türlü elektrik işlerini yapmaktayız. Yapmanız gereken tek şey

Karabük elektrikçi : 0 5333 364 26 79 telefonunu arayarak bizlere ulaşmaktır.

Bundan sonra karabükte kimse elektrik işleri için evden çıkıp elektrikçi aramayacak. Bizleri arayacaksınız evinize kadar gelip temiz bir şekilde işlerinizi sizin için yapacağız.

Eğer ki ustalarımızdan memnun kalmazsanız para iade garantisi veriyoruz. Ustalarımızın hepsi güvenilir ve yılların tecrübesidir. Biz bu işi 25 yıldır yapıyoruz karşılığını ailelerimizden çok çok güzel şekilde aldık. Şimdide internet sektöründe hizmet vermekteyiz. Sizler için daha rahat hizmet almanız için artık internetteyiz.

KARABÜK BEŞBİNEVLER (5000 EVLER) ELEKTRİKÇİ

KARABÜK BEŞBİNEVLER(5000EVLER) ELEKTRİKÇİ

Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi elektrik arızalarınızı; tecrübeli, güvenilir elemanlarımızla, 7/24 ekibimizle kendi aracımızla kapınıza gelip elektik alanında her türlü elektrik arıza, elektrik tadilatı, elektrik yenileme işleri, elektrik kurulumu, kontrolleri yapılır.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

Karabük Beşbinevler(5000evler) Elektrikçi olarak Beşbinevler’in tüm mahallelerinde elektrik bakım, onarım, arıza, kurulum elektrik hattı çekimi, bina elektriği döşenir,  elektrik işlerinizi usta ekibimizle garantili yapmaktayız. Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi olarak evinizde elektrik tamiri, elektrik onarımı işleri, elektrik tesisatı, elektrik tadilatı, her türlü ve markada küçük ev aletleri bakımı onarımı, mikser tamiri, fritöz tamiri, saç kurutma makinesi tamiri, ütü tamiri, tost makinesi tamiri, süpürge tamiri, su ısıtıcı tamiri, avize montajı, korniş montajı;  beyaz eşya bakımı onarımı, çamaşır makinesi tamiri, kurutma makinesi, bulaşık makinesi tamiri, buzdolabı tamiri, elektrikli şofben tamiri, televizyon tamiri, ocak tamiri, fırın tamiri, kombi tamiri, klima tamiri, derin dondurucu tamiri ayrıca bakım ve onarım gerektiren her türlü beyaz eşya ürünleriniz tecrübeli, güvenilir ekibimiz tarafından itinayla yapılır, sizlere teslim edilir. Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi  işyerleri elektrik tamiri ,binalar, toplu konutlar, apartmanlar, siteler, şirketler, alışveriş merkezleri, fabrikalar, sanayi tesisleri, akaryakıt istasyonları,  ofisler, inşaatlar, her ölçekte iş yerlerinde oluşan elektrik arızalarında da 7/24 sizlere hizmet vermektedir. İşyeri, bina, ofis, dükkan, inşaat elektrik döşeme, elektrik arızası, iş yerleri elektrik montajı kurulumu, kablo kanalı çekme, her türlü anten televizyon kablolama, ticari buzdolabı, reyon dolabı, kasap dolabı, kola dolabı, brülör tamir garantili bakım ve montaj servisi, iç tesisat değişimi, pano tesisatı bina içi kurulumu, pano arızası, elektrik dağılımı, tv tesisatı, bina elektirk tesisatı, topraklama tesisatı, telefon tesisatı, aydınlatma sistemleri kurulumu, yangın ihbar sistemleri, her türlü sensörlü sistemler, kartlı geçiş sistemleri, görüntülü konuşma sistemleri, duvar aydınlatma montajı, aplik montajı, iç tesisat değişimi, zayıf akım sistemleri, merkezi uydu sistemi,kamera sistemleri,görüntülü diafon tesisatı, jeneratör kurulum ve transfer panosu kurarak sorunsuz bir altyapıya sahip olmanızı sağlıyoruz. Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi  olarak çalışanlarımız elektrik konusunda 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olup, yaşadığınız tüm arızalarda çözüm için 7/24 sizlerin yanında olmaktadır. Elektrik tesisatınızda ve diğer konulardaki arıza, istekleriniz için kalifiye, işinin ehli ekibimiz garantili olarak çalışarak sizlere üstün kalite hizmet vermektedir.

Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi her türlü elektrik arızalarınızda 7/24 gezici servisimizle hizmetinizdedir, tek yapmanız gereken tek tuşla bizlere ulaşmak.  Profesyonel çalışan ustalarımız sadece kaliteli onarımı yapmakla kalmaz aynı zamanda yaptıkları işlerde sizlere uzun vadede garanti de vermektedir.Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

MAHALLENİZDE SİZE YAKIN BİR ELEKTRİKÇİ Mİ BAKTINIZ ?

Karabük Beşbinevler(5000 evler) Elektrikçi hizmetinizde

ve size  Acil Elektrikçi gönderebiliyor ve ekibimiz ile problemlere anında müdahale ediyoruz.

KARABÜK KAYABAŞI ELEKTRİKÇİ

KARABÜK KAYABAŞI ELEKTRİKÇİ

Karabük Kayabaşı Elektirkçi siz kıymetli müşterilerimizin ev, ofis, iş yerinin perde kornişleri ve bütün korniş çeşitleri itina ile temiz işçilikle montajlanır. Karabük ve semtlerinde ilk ve tek, işçilikte ve malzemede birinci kalite, birinci sınıf elektrik işlerimizde garanti vermekteyiz. Bütün perde çeşitleri evlerinizin, iş yerlerinizin dekoruna uygun şekilde montajlanır. Karabük Elektrikçi olarak müşterilerimize en üst düzey hizmeti sağlamayı misyon haline getirdik. Kalifiye elemanlarımızla, birinci sınıf işçilikle, kaliteli malzemelerimizle uygun fiyata, üst düzey garantili hizmet vermekteyiz.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

KARABÜK 200 EVLER (İKİYÜZ EVLER)  ELEKTRİKÇİ

KARABÜK 200 EVLER (İKİYÜZ EVLER)  ELEKTRİKÇİ

Karabük 200 Evler( ikiyüz evler) Elektrikçi  olarak Karabük’ün ilçe ve semtlerinde siz değerli müşterilerimizin ev ve iş yerinin tüm elektrik işlerinde güvenilir, sağlam, tecrübeli kadromuzla yanınızdayız. Karabük de tek tuşla arayın elektrikçiniz ayağınıza gelsin. Karabük 200 Evler Elektrikçi elektrik bakım ve onarımında öncüyüz. Her türlü trafo elektriği, inşaat elektriği, kooperatif elektriği, ev- ofis elektriği, elektrik tesisatı, aydınlatma, elektrikli ev aletleri onarım, ufo tamiri, elektrikli ocak tamiri, elektrik saati onarım işleri tecrübeli çalışanlarımız tarafından, temiz işçilikle yapılır, teslim edilir.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

KARABÜK SULAMA SİSTEMLERİ- DAMLAMA SULAMA

KARABÜK SULAMA SİSTEMLERİ- DAMLAMA SULAMA

 

Karabük Elektrikçi olarak her türlü bahçe bakımı, bahçe sulama sistemi, damlama sulama işleri, peyzaj işleri güvenilir ekibimizle, kaliteli malzemeler seçilerek, uygun fiyata, itinayla yapılır. Karabük bahçe sulama işinizi biz yapalım. Yapmanız gereken “Karabük Elektrikçi” olarak bizi aramak. Sözleştiğimiz  tarih ve saatte kapınızdayız. Uygun sürede temiz işçiliğimizle sizlerde bahçenizde bahçe sulama sistemine sahip olacaksınız.

karabuk- elektrikci
karabuk- elektrikci

Safranbolu Elekrikçi yi arayın sulama sisteminizi gelip biz yapalım, paranızı boşa atmayın. Otomatik sulama sistemini bahçenize kurarak hem değerli bitkilerinizi sağlıklı yetiştirmiş olurunuz hem de paranızı boşa harcamazsınız.

Karabük Safranbolu’da Damla sulamada en kaliteli borular kullanılarak, borularınız çekilmekte, sistem otomatik kurulup teslim edilmektedir. Yapacağımız sulama sistemi ile tüm bitkileriniz için artık uygun fiyata su temin edebilirsiniz. Aynı zamanda su israfından da kaçınmış olacaksınız. Her türlü tarımsal üretimlerinizi damlama sulama sistemi kurarak kaliteli ürün elde etmek sizin elinizde. Karabük Elekrikçi olarak bizi arayın bahçelerinize, tarlanıza sulama sistemini kuralım. Bitkilerinize, tarımsal ürünlerinize bitki köklerine bitki gelişimi için gerekli olan su damlalar halinde uygulanmalı. Safranbolu Elektrikçi olarak damla sulama sistemini bahçenize tarlanıza kurarak bitkilerinizden kaliteli ürünler alabileceksiniz.

KARABÜK 100. YIL (YÜZÜNCÜ YIL) ELEKTRİKÇİ

KARABÜK 100. YIL (YÜZÜNCÜ YIL) ELEKTRİKÇİ

Karabük 100.Yıl ( yüzüncü yıl) da elektrik tesisat, telefon hattı, bina içi elektrik dağıtımı uzman ekibimiz tarafından itinayla yapılır. Karabük Yüzüncü Yıl da korniş montajı, korniş takma, avize takma, elektirk tesisatı, şofben takma, termosifon montajı, bina elektriği, apartman elektriği, bina içi bina dışı aydınlatma tesisatı, 3 fazlı motor montajı, dalgıç motoru bağlama, görüntülü diafon sistemleri, toprak hattı çekme, elektrik priz tesisatı, priz uzatma, çoklu priz çekme, ofis içi elektrik döşeme, mağaza dekoratif elektrik döşeme işlemlerini Karabük de Karabük Elektrikçi olarak yapmaktayız.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

Karabük 100.Yıl (yüzüncüyıl)a servisimiz vardır. Yukarıda saydığımız tüm elektrik işlerini bu semtte gerçekleştirmekteyiz. Yapmanız gereken tek şey “Karabük 100. Yıl (yüzüncü yıl) Elektrikçi” olarak bizleri “google” da aramanızdır.

Karabük 100. Yıl’da (yüzüncü yıl)Karabük 100. Yıl (yüzüncü yıl) Elektrikçi” olarak elektrik arıza ustası olarak faaliyet göstermekteyiz. Karabük’ün  her bir noktasına kendi aracımız ile servis hizmeti vermekteyiz. Binalar için otomat ve diyafon tamiri, görüntülü diyafon tesisat ve tamiri, elektrik arızası, şofben montajı, avize montajı, priz montajı ve tamiri, şalter tamiri, şalter arızası, elektrik tesisatı arızaları ve tamiri, jeneratör bakım montaj arıza işleri, topraklama tesisatı, klima elektrik tesisatı, kombi elektrik tesisatı, kablolama, led ışık montajı gibi elektrik ile ilgili aklınıza gelen tüm elektrik montajı, elektirk arızalarını kalifiye eleman, kaliteli işçilik uygun fiyat, güleryüz ,samimiyet, konusunda uzman işçilerimizle anında yapıyoruz.

 

İş felsefemiz; sizler bizi aradığınızda deneyimli ve güvenilir ustalarımız evlerinize en kısa sürede giderek elektrik işlerinizi hallederek sizleri memnun bırakmaktır. Bizler sizlerin aile elektrikçiniz olmak için çabalamaktayız ve uzun yıllar Karabük’te hizmet vererek bir çok iyi geri dönüşler aldık ve bu sektörde Karabük’te Karabük Elektrikçisi olarak öncü konumdayız.

Karabük Beşbinevler de kamera sistemi, alarm sistemi,otomatik kapı, güvenlik sistemi, anten bağlama montajı kalifiye elemanlarımızla uygun fiyata garantili yapılır.

Karabük  Kayabaşı nda uydu, çanak anten,her türlü elektrik tesisat,arıza,montaj,kornej montajı,elektrikli küçük ev aletleri tamiri,sesli ve görüntülü diafon sistemleri,kompanzasyon sistemleri ,bulaşık makinesi,çamaşır makineleri,ketle, elektrikli şofben,termosifon montaj ve tamiratı teknik servisimizle kapınıza kadar gelinir, temiz güvenilir kalifiye işçilerimizle yapılır, ortam temiz şekilde bırakılır. Uygun fiyata her türlü elektrik işleriniz yapılır.

Karabük  Yenişehir de güvenilir, güler yüzlü ekibimizle kendi aracımızla evlerinize kadar gelip telefon hattı, iç tesisat, ankastre arıza onarımı, yer tespiti, bina içi hat çekilmesi, küçük ev aletleri onarımı bakımı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi onarımı tesisatını uygun fiyata, sağlam işçilikle yapıyoruz.

 

Karabük Safranbolu da kamera sistemi, alarm sistemi, otomatik kapı, her türlü güvenlik sistemleri, elektrik arıza, elektrik onarım, elektrik tesisat, uydu, çanak, anten onarımı, teknik servis, elektrik tesisat, tamir, montajı yapılır.

Kaliteli işçilik uygun fiyat, güleryüz, samimiyet ve her an yanınızda, zamana riayet konusunda hassas ekibimizle kapınızdayız. Son kararınızı verirken tekrar düşünün ve bizden alacağınız hizmet ve fiyatı tekrar sorun. Pişman olmayacaksınız. Arızalı Elektrikli Ev ve El aletleri adresinizden alınır, profesyonel ekibimiz, temiz işçiliğimizle yapılır, adresinize teslim edilir.

 

Karabük Elektrikçi olarak Sigorta, kablolama , priz , tesisat yenileme , avize, led aydinlatma montaj isleriniz , yangın İkaz Sistemeleri, çanak anten, tv ünite montaj ,kornis montaj isleriniz icin aranan ustaniz bizim icin onemli olan memnuniyetinizdir zamaninda teknik eleman , kaliteli malzememizle sözleşilen tarih saat içerisinde adresinize gelinir, temiz işçilikle teslim etme garantisi ile taleplerinizi beklemekteyiz .

 

Safranbolu Elektrikçi olarak Elektrik tesisat montaj ve kompanzasyon işlerinde tecrübeli ekibimiz bulunmaktadır. Karabük 100. Yıl da( yüzüncü yıl) elektrik arıza,bakım,onarım,tesisat,tadilat ve montaj işleriniz itina ile yapılır.Önceliğimiz sizlerin memnuniyetidir.

 

Karabük Safranbolu Elektrikçi Elektrik tesisatı ,tamiratı, merkezi uydu sistemi,kamera sistemleri,görüntülü diafon tesisatı, jeneratör kurulum ve transfer panosu ,zayıf akim ,kuvvetli akım,kablo tava işleriniz her türlü tadilat ve montaj işleriniz itina ile 7/24 yapılır.

Karabük- Safranbolu Korniş Takma ve Montajı

Karabük- Safranbolu Korniş Takma ve Montajı

Karabük- Safranbolu Korniş Takma ve Montajı, Karabük Safranbolu’da deneyimli, güvenilir ekibimizle temiz ve pratik korniş montajımızla hizmetinizdeyiz. Bir numarayla, oturduğunuz yerden bizi arayın gelelim kornişlerinizi temiz işçiliğimizle takalım. Korniş nasıl takılır? diye dert ediyorsanız Karabük Safranbolu korniş montajını güvenilir ekibimizle gelelim biz takalım. Karabük Safranbolu’da perde korniş takma ustanız hazır. Korniş montajında uygun fiyata, temiz işçiliğimizle artık Karabük Safranbolu’dayız. Akşam 19.00’a kadar arayın evinize gelelim, korniş montaj ustamızı gönderelim, perdelerinizi rahatlıkla kullanın. Yeni eve mi taşındınız? Eski evinizdeki kornişler sökülüp yeni evinize korniş montajı mı yapılacak? Evinizdeki kornişler yerinden çıktı mı?

karabük korniş montajı
karabük korniş montajı

Karabük Safranbolu’da yıllarca bu sektörde hizmet yapan, profesyonel ekibimizle her türlü korniş montajı, avize montajını; kaliteli, birinci sınıf korniş, dubel , pul ve çelik vida kullanarak yaptığımız montajlarla, kornişlerinizi ömürlük kullanabilecekseniz. Malzeme, işçilik dahil korniş ve avize montajlarımız uygun fiyata bir telefonla Karabük Safranbolu’ da kapınızda. Ev perdesi, iş yeri perdesi, büro perdesi, mağaza perdesi, komple bina perdesi, zebra perde, stor perde, klasik perde, jaluzi perde, tüm perde korniş montaj işlerinizi, temiz işçilik, kaliteli malzeme, güvenilir ekibimizle itinayla yapmaktayız.

Temiz işçilik, garantili korniş montajı vidalı ve pullu olarak titizlikle yapılacaktır. Hafta içi ve hafta sonu 12.00-19.00 arası Karabük Safranbolu’da tek numarayla, tecrübeli deneyimli kadromuzla, kaliteli malzemelerimizle evinize gelip perde avize montajınızı titizlikle yapıyoruz. Korniş montajı uygun fiyata, tecrübeli ekiple, garantili verilerek, kaliteli malzemeler kullanılarak, temiz işçilikle yapılmaktadır.  Bu hizmet hiçbir yerde yok! Sağlam korniş montajı ömür boyu garanti verilerek yapılmaktadır.

Karabük Elektrikçi-Karabük Elektrik İşleri- Karabük Elektrik

Karabük Elektrikçi-Karabük Elektrik İşleri- Karabük Elektrik

Karabük ve safranboluda elektrikçi olarak hizmet vermekteyiz. Günün hangi saatinde olursa olsun sizler için hazır olarak bekliyoruz.

Karabük Elektrikçi
Karabük Elektrikçi

Ufak tefek elektrik işlerinden tutunda bir apartmanın komple elektri işlerini yapıyoruz. Yeni bir eve taşındığınızda şofben takma  ya da kombi elektrik baglantısı , klima elektrik baglantısı gibi bir çok şeyi sizler için yapabiliriz.

Güvenilir olmayan kişilere evinizi kesinlikle emanet etmeyin. Elektrik işi biliyorsunuz ki şakaya gelmez. Sigorta da veya elektrik kablolarındaki yanlış bir bağlantı evlerinizde yangın çıkmasına neden olabilir. Piyasada deneyimsiz yüzlerce kendini usta zanneden elektrikçi var. Bu insanlara ev ve iş yerlerinin emanet etmeyin.

Karabük Magaza Elektrik İşleri

Yeni açılacak olan magazalarınızın tüm elektrik işlerini itinayla yapabiliriz. Vitrin aydınlatması , Led döşeme, magaza içi priz tesisatı gibi tüm işlerinizi itina ile yapabiliriz. Tek yapmanız gereken ise 0533 364 26 76 Numaralı telefonu arayıp bizden teklif almanızdır.

Bizleri aramadan önce piyasadan teklif alın ve daha sonra bizimle konuşmadan karar vermeyin. Kalitesiz malzemeler kullanarak çok düşük fiyatlara işlerinizi yapanlara itibar etmeyin. Önemli olan kaliteyi ucuza yaptırmaktır.

Karabükte elektrikçi ararken bizle çalışamayacaksanız bile bizlerle konuşmadan karar vermeyin sizlere sunacağımız cazip fiyatlara göz atmayı unutmayın.

Karabük Elektrikçi İşleri

Karabük Elektrikçi İşleri

Karabük ve civarında elektrik işi yapan bir çok firma olduğunu biliyoruz ama birçoğu güvenilir iş yapmıyor. Elektrik işinin ne kadar tehlikeli olduğunu her gün televizyonlardaki kazalardan görüyoruz.

Karabük ve safranbolu o yüzden elektrikçi ararken dikkat etmeniz gereken hususlar var .

karabük elektrikci
karabük elektrikci

Karabükte Elektrikçi Ararken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

-Usta’ nın yeterlilik belgesi olması gerekir ( Karadüzen ustalara yaptırmayın)

-Çıraklara iş yaptırmayın

-Temiz çalışmayan ustayı uyarın muhtemelen usta olamamıştır

-Açıkta bağlantı bırakıp bırakmadığını kontrol edin

-Kullanılan malzemelerin markalarını internetten aratın. Bazı kablolar çok ucuzdur ama çok kısa sürede yanıp kül olur. İçindeki yüksek miktarda aleminyum bulunan kablolar çok kalitesiz oluyor.

-Kullanılan sigortaların kalitesine bakın. Kalitesiz sigortalar evinizde elektrik kontagından yangın çıkmasına neden olur

Karabük elektrikçi olarak sizlere güven içerisinde elektrik hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Karabük ve safranboluda bizlere ulaşarak güven içerisinde elektrik işlerinizi yaptırabilirsiniz.. Unutmayın güvenilir ustalar sizlere huzur ve mutluluk verir. Ailenizin sağlıgını düşünerek çıraklara iş yaptırmayın.